Јуче сам имао изузетан догађај . Више дана сам се трудио да прођем преко ИЦ и да стигнем до ДС 17 у систему Јармдар .После вишечасовних МУКА-појавио се пријатељ и понудио помоћ. И не само један пријатељ, дошло их је још петоро ! Све сами искусни пилоти ! Помогли су ми да стигнем до одредишта чувајући ме од свих
проблема . Путовање је код мене није изазивало висок степен адреналина и среће . Веома сам захвалан овој групи врхунских пилота (пријатеља) који су ми омогућили овај доживљај !
Ово можда није толико важно за друге играче, но желео сам да напоменем како би било лепо да се помажемо када су у питању ЗАЈЕДНИЧКИ интереси у очувању наших СИСТЕМА и освајању нових!
Поздрав свим пилотима--БИСТРО ОКО И МИРАН ПРОСТОР!:фреунде:
Yesterday I had an extraordinary event. For several days I tried to pass through the IC and reach DS 17 in the Jarmdar system. After several hours of TROUBLE, a friend appeared and offered help. And not just one friend, five more came! All experienced pilots themselves! They helped me to reach my destination by protecting me from all problems. Traveling did not cause a high level of adrenaline and happiness for me. I am very grateful to this group of top pilots (friends) who made this experience possible for me! This may not be so important to other players, but I wanted to mention how nice it would be to help each other when it comes to our MUTUAL interests in preserving our SYSTEMS and conquering new ones! Greetings to all pilots--CLEAR EYE AND QUIET SPACE!