Normele Serverului [Server Rules - Romanian]

  • Normele lui Crossfire


    Trucuri


    Noi înţelegem "trişarea" ca si manipularea codului de joc pentru a obţine avantaje incorecte faţă de alţi jucatori. Aceasta include utilizarea de "bugs" şi trucuri de hărţi. Dacă un jucător este prins cu trucuri pe server, sau dacă se detecteaza pe calculator oricare manipulare, vor fi expulzaţi imediat şi fără avertizare. Poliţia serverului (Server Police) îşi rezervă dreptul de a inspecţiona hard diskul jucatoriilor pentru a verifica existenţa modificărilor ne permise pe server. Dacă nu sunteţi de acord cu acest lucru, atunci nu conecta cu serverul. Server Police are o politică de toleranţă zero pentru trişori, şi odată ce acestea sunt expulzaţi din această cauză este foarte posibil sa nu sa se intoarca dreptul de a intra pe server.


    Modificări


    Utilizarea modificărilor pe un server afectează grav performanţa serverului, ar putea şi provoca caderea acestuia. În consecinţă, acest server are o politică de toleranţă zero pentru utilizarea oricărui tip de modificare nu este permisă. Vă rugăm să se asigure că nici un "mod" activat atunci când faceţi conectarea la server. Singurul MOD permis este ultima versiune de Crossfire.


    Nume jignitoare


    Singurul motiv pentru care cineva ar vrea să utilizeze un nume este ofensiv, este pentru a jigni sau ofensa alţi jucători, şi acest tip de comportament nu este permis pe acest server. În consecinţă, numele jignitoare sau care sunt destinate să deranjeze sau distragă atenţia altor jucători nu vor fi tolerate. Orice jucător care foloseşte un nume care este considerat ca fiind inadecvat vor fi eliminate de pe server şi luate accesul la server.


    Rasism


    Orice jucător care a făcut comentarii rasiste va fi scos imediat de pe server şi accesul lor vor fi interzise. Se efectuază o politică de toleranţă zero la rasism: rasismul nu este o chestiune de râs si va lua foarte în serios.


    Provocarea căderii serverului


    Intereferenţa deliberată în funcţionarea serverului folosind "bugs" sau orice altă metodă de a face serverul sa cada, este o infracţiune foarte gravă şi nu se va ezita expulzarea şi interzicerea accesul celor care efectuează aceste acţiuni.


    Injurături


    Nu se permit înjurături la alţi jucători. A înjura nu este o chestiune de râs si va lua în serios.


    IRC, E-mail şi forumuri


    Regulile de mai sus se aplică, de asemenea, la alte forme de comunicare, inclusiv IRC, e-mail şi forumuri. Administratorii noştri au pus mult efort în a menţine acest in functionare şi nu ar trebui să primeasca abuzul de orice fel. Orice persoană care abuzează sau insultă vre-un administrator public pe serverul de IRC, prin e-mail sau pe forumuri, vor fi expulzaţi de pe server.


    Flooding


    Nu se tolereaza "flooding"-ul pe server, în cazul în care un jucător are ceva de spus ar trebui să spună doar o singură dată, şi nu au voie sa inunde canalele de chat cu repetiţii de acelaşi mesaj. Un jucator care face "flooding" va fi expulzat de pe server şi poate fi interzis sa-l acceseze.


    Descărcarea în timp ce te joci


    Nu vă conectaţi la server pentru a juca în timp ce descărcaţi în acelaşi computer. Procedând astfel, este o desconsiderare pentru alţi jucători, precum şi o formă de înşelăciune, ea face mai greu pentru impactul împuşcaturile lor şi este un avantaj nedrept pentru cel care descărcaţi. Orice jucător care prezinta un ping mare sau fluctuaţie în funcţie de un calculator performant, va fi expulzat. Jucătorii care au probleme cu reţeaua dvs. pentru a provoca un efect similar cu cel descris ar trebui să fie luate în considerare cu ceilalţi jucători şi să încerce să rezolve această problemă înainte de a se conecta la server. Deşi este posibil ca vina sa nu fie responsabilitatea jucătorului, este responsabilitatea dumneavoastră să nu afecteze alţi membri ai comunităţii.


    A sta inactiv(idling)


    A rămâne inactiv pe server pentru perioade lungi de timp este extrem de nechibzuit şi poate împiedica alţi jucători a se conecta atunci cand toate locurile sunt ocupate pe server. În consecinţă, se vor scoate jucătorii care sunt identificaţi ca inactivi pentru perioade lungi de timp.


    Tag-uri de clan / Clan Tags


    Orice jucător care este parte dintr-un clan trebuie să poarte eticheta clanului dumneavoastră, în toate caracterele/conturile de pe server. În caz contrar, sau în cazul în care utilizaţi un tag de clan, fără a fi parte din clan şi fără permisiunea lor, jucatorul va fi scos de pe server.


    Expulzaţii / Bans


    Atunci când accesul la serverul a unui jucător este interzis, se poate aborda problema direct cu unul din administratori pe IRC sau pe e-mail. Dacă alegeţi să utilizaţi IRC ca mijloc de comunicare trebuie să respecte regulile de conductă sau a va fi exclus de pe canal IRC. Mesajele din forum, precum şi orice alte metode de contact vor fi ignorate şi/sau eliminate dacă se dovedeşte că sau încălcat regulile de pe server. Dacă un jucător evită interzicerea şi se găseşte pe server, va fi expulzat din nou, înregistrând numărul lui de IP şi să împiedice accesul la serverul de la orice calculator cu acest număr IP. În cazul în care jucătorul persistă în atitudinea lui, va contacta ISP-ul lui şi se vor căuta măsuri.


    Normele de condctă pentru IRC/Forum


    Când aveţi nevoie de ajutor cu o problema cu Freelancer, canalul IRC sau forumul este o modalitate buna de a obţine un răspuns rapid. Prin intermediul acestor canale, puteţi contacta administratorii, care, deşi încearcând să ajute pe toţi cât mai repede posibil, uneori, pot fi ocupaţi cu alte probleme sau pur şi simplu deconectaţi. Vă rugăm să aveţi răbdare.


    Aveţi posibilitatea să atrageţi atenţia administratorilor tastând !admin. Dar încercaţi să nu se abuzeze de această metodă sau pot fi expulzaţi de pe canal. Utilizaţi această metodă pentru chestiuni urgente.


    Vă rugăm să evitaţi spam-ul excesiv sau litere capitale excesiv de mult, nu suntem orbi şi cel mult veţi obţine o expulzare de pe canal.


    Indicaţi problema în mod clar şi politicos - insultând administratorii, nu vor lucra mai rapid. Asiguraţi-vă că aţi citit regulile serverului înainte, deoarece acest lucru poate da motivul pentru care a fost expulzat de pe server.


    Server Police nu iartă nici o activitate ilegală şi discutarea oricăror activităţi ilegale va conduce la expulzarea voastră de canal.


    Deciziile administratorilor


    Odată ce un administrator efectuază o acţiune împotriva unui jucător pe un server, fie el un avertisment, expulzare sau un ban, decizia este definitivă şi nu poate fi contestată/luptată de către alţi jucători. Jucatorii care abuzeaza administratorii, vor fi pur şi simplu expulzaţi de pe server. Administratorii trebuie să pună în aplicare normele, chiar daca le place sau nu aceste reguli


    A nu se face PvP in New York


    Nu este permis jucătorilor sa atace alti jucatori în sistemul New York, în nici un caz. Acest lucru dă jucătoriilor noi oportunitatea de a învăţa jocul în siguranţă relativă. Dacă un jucător este prins atacând alţi jucatori în acest sistem, va fi expulzat şi, eventual, interzis accesul la server.


    A nu se omorî la decolare(Spawn Killing)


    Nu este permis jucătorilor să atace în timp ce altul decoleaza. Jucătorii care decoleaza de pe o bază de planetă sau nu au nici o sansa de a se apăra şi pot fi ucişi în mod repetat, ceea ce le forţeaza sa plece pe server. Este considerat ca un defect în Freelancer şi orice persoană care face această activitate va fi exuplzat imediat.


    Sistemele clanurilor


    Clanurile au dreptul de a cumpăra un sistem şi a stabili regulile pentru el. Dacă un clan permite Spawnkillul in sistemul lor, atunci se vă permite să-o faceţi. Normele sistemelor clanurilor pot fi găsite în Forumul lui Crossfire.


    A Final Word


    Capacitatea de a juca în serverul nostru public este un privilegiu, nu un drept, şi, ca atare poate fi revocată în orice moment, temporar sau permanent. Nu se va lasa o minoritate sa ruine jocul pentru majoritatea.


    Serverpolice îşi rezervă dreptul de a elimina jucători de pe server fara nici un avertisment, dar dacă este cazul se va da un avertisment.


    Aceste norme pot fi puse la adăugări şi / sau modificări în orice moment, fără notificare. Deciziile administratorilor sunt finale în toate aspectele. Ne rezervam dreptul de ne abate de la regulile de mai sus în orice moment pentru a rezolva o problemă existentă sau potenţiala. Folosind serverul nostru implica acceptarea acestor reguli.



    SWAT_OP-R8R
    Portal-Administrator

    Chars: [CFPD]Michael~something (x25), [CFPD]~SQMS~{[(store)]} (x3), [CFPD]xfer, Event~Manager~Michael, StarfIier~EM~Michael, Event_Team_2, [GR]Michael[SP] and a blueprint of [CFPD]Sephirothis

    Edited once, last by Michael ().