Server Rules[Bulgarian]

  • Правила на Сървъра


    Мамене:


    Маменето е дефенирано като манипулиране на игралния код , за да придобие нечестно предимство над други играчи.
    Това включва използването на картови бъгове и експлойтове.Ако сте хванат да мамите в нашите сървари или ако кодовете(за мамене) са засечени на вашият компютър, ще бъдете баннат(блокиран) на място без предупреждение.
    Сървър-Полицията има право да сканира вашият хард диск за инсталирани кодове когато играете в нашите сървари.Ако не сте съгласен с това, тогава недейте се опитвайте да се вържете към когото и да е от нашите сървари.
    Сървър-Полицияата има нулева толерантна съобразителност за мамене и след като сте баннат(блокиран), няма да бъдете ънбаннати(отблокиран).




    Модификации:


    Използването на модификации на сървъра , кара работата на сървърната деградация, понякога да крашва.В резултат на това имаме нулева толерантна съобразителност на всякакво използване на модификации.Моля осигурете се, че нямате модове , които да се изпълняват когато се опитвате да се свържете към сървъра.Единственият мод, който е разрешен на нашите сървъри е Crossfire/Крос-Файър(Кръстосан Огън) 1.82



    Обидни имена на играчи:


    Няма нужда да използвате обидни имена, които обиждат други играчи, обидните имена ще доведе до бан(блокирване) от нашите сървъри. Имена, които причиняват дезинтеграция са също забранени.
    Ако използвате всякакви имена , които ние смятаме за неподходящи , ще бъдете премахнат от нашия сървър.



    Расизъм:


    Ако сте хванат да правите расизни коментари на нашите сървъри, тогава ще ви баннем(блокираме) от нашите сървъри. Имаме нулева съобразителна толерантност. Расизъм не е за шега и ние го приемаме много на сериозно.



    Крашване на Сървъра:


    Съзнателна намеса в управлението на сървъра , чрез използване на бъгове за краш или експлойт е много сериозна обида и ние няма да се поколебаем да ви баннем(блокираме) от нашите сървъри.



    Обиди:


    Без обиди към други играчи.Обидата не е за шега и ние го приемаме много на сериозно.


    IRC/ИРК , И-Мейл и Форуми:


    Нашите правила относно злоупотреба се простират и до други форми на комуникация включително IRC/ИРК, и-мейл и форумите.Нашите админи полагат много усилие , за да поддържат тези сървъри да вървят плавно, те не би трябвало да толерират злоупотреби от всякакъв вид.
    Ако злоупотребиш с един от нашите публични сървърски админи по IRC/ИРК, използването на е-мейл или на нашите форуми , ще доведе до бан(блокирване) от нашите сървъри.


    Наводняване:


    Няма да толерираме наводняване на нашите сървъри , ако имате нещо да казвате, тогава го кажете само веднъж.Ако сте видян да правите каквито и да са наводнения , вие ще бъдете изритан и вероятно баннат(блокиран).


    Сваляне докато играете:


    Недейте се свързвайте към нашите сървъри да играете докато сваляте на степен, която може да прекъсне вашата връзка, необмислено е за играчите около вас , които не са в състояние да ви ударят правилно.(PvP - ИсИ - Играч срещу играч). Когото и да е играч, който има висок или променлив пинг(сървърна връзка) подобна на тази на сваляне(файлове), ще бъде премахнат от сървъра.
    Играчи , които имат мрежови проблеми, които създават подобен ефект , моля да се посъветва с други играчи, въпреки че оценяваме че това не е изцяло ваша вина , вие сте все още в състояние да провалите играта за хората около вас ако се свържете към нашия сървър.



    Бездействие:


    Работата на бездействие за дълъг период от време е много недопустимо и не позволява на други играчи да се присъединят по този начин и ние ще премахнем всеки бездействащ на нашия сървър.


    Клан Тагове:


    Освен ако сте в клан, използвайте само твоят клан таг.Рискувате да бъдете отстранен от сървъра ако изберете да игнорирвате това правило или ако използвате клан тагове без разрешение от клановете.



    Остранявания:


    Когато сте отстранен от сървъра, можете да отнесете въпроса до някои от главните админи по IRC/ИРК или по и-мейл.Ако решите да използвате IRC като средство за комуникация, моля спазвайте нашите ИРК указания или можете да бъдете отстранен от канала.
    Форумни обяви и всякакъв друг вид връзка, ще бъде игнорирано и/или изтрито ако е доказано , че един от сървърните правила е нарушено.Ако опитате да отбегнете отстраняването и ви намерим на нашите сървъри, ще бъдете блокиран отново и вероятно блокиран по Ай Пи/IP адрес.Ако все още се опитвате да отбегнете отстраняването, тогава ние можем да предприемем въпроса с вашият Интернет доставчик.



    ИРК/Форум Насоки:


    Когато имате нужда от помощ с проблем свързан с Фрийленсър/Freelancer, то тогава ИРК канала или форума е добър начин за добиване на бърз отговор.Администраторите са хората , които са отворени в този въпрос, и въпреки че се опитваме да помагаме на всеки колкото може най-бързо, има времена в които се занимаваме с други проблеми или просто отсъстваме, такаче моля ви да бъдете търпелив.


    Имате възможност да привлечете вниманието на администраторите , като просто напишете " Администратор " , обаче, моля, не злоупотребявайте с администраторската аларма, или ще бъдете блокиран от канала.Администраторската аларма е за спешни случаи, като измамници или разрушителни играчи в сървъра.


    Моля да не спамвате или да използвате прекалено много капачки(за шрифта) , ние не сме слепи и спама просто ще ви докара до отстраняване от канала.


    Изявете вашият проблем ясно и учтиво - моленето към администраторите няма да ги накара да работят по-бързо.Моля уверете се, че сте прочели сървърните правила , за да може това да докаже за какво сте били отстранен.Съвър-Полицияата не одобрява незаконна дейност или обсъждането на всякакви незаконни действия ще ви доведе до отстраняване от канала.


    Администраторски Решения:


    След като администратор вземе решение срещу играч в сървъра, дали това е предупреждение,изритване или дори отстраняване, това решение е окончателно и не за останалите играчи да разпитват.Играчи, които злоупотребяват с администратори , просто ще бъдат отстранени от сървъра.Администраторите са тука да прилагат правилата, независимо дали ви харесват или не.


    Не на PvP(Играч срещу Играч) в New York/Ню Йорк:


    Забранено е за играчите да атакуват други играчи в системата Ню Йорк при всякакви обстоятелства.Това е за да се даде шанс на новите играчи да научат играта в относителна безопасност.Ако сте хванат да атакувате други играчи в тази област, ще бъдете изритан и вероятно отстранен от сървъра.


    Не на внезапните убивания:


    Вие нямате право да атакувате играчи докато излизат от планета или станция.Играчите често нямат шанс да избягат и могат да бъдат убити много пъти, което евентуално кара другите да напуснат сървъра.Това се смята за недостатък в цялостния дизайн на свободна практика и всеки ангажиран в тази дейност ще бъде отстранен на място.



    Клан Системи:


    Клановете имат право да купуват системи.Тези кланове имат правото да поставят свои правила за техните системи.Това означава ако искат да убиват многократно(след излитане), то те тогава са позволени да го правят.Системните правила могат да бъдат намерени в Crossfire/Кросфайър форума.



    Последна Дума:


    Възможността да се играе на нашите публични сървъри е привилегия, а не право, и като такова може да бъде оттеглено по всяко време, независимо дали е временно или постоянно.Ние няма да позволим на малцинството да нарушат по-голямата част.Сървър-Полицията запазва правото да премахват играчи от сървърите си без предварително предупреждение, въпреки че е необходимо предупреждение.


    Тези правила подлежат на допълнения и/или изменения по всяко време и без предизвестие. Решенията на главните администратори са окончателни по всички въпроси.Ние си запазваме правото да се отклоним от по-горе правилата по всяко време да разрешат съществуващи или потенциални проблеми.Приемането на тези правила е посочено от използването на сървъри.



    SWAT_Оператор-Р8Р
    Портален-Администратор


    SWAT_OP-R8R
    Portal-Administrator